Röntgen / X-Ray

De superspecialisten van Baars-CIPRO, waaronder een eigen Stralingsdeskundige niveau 3, buigen zich momenteel over het onderwater uitvoeren van radiografisch onderzoek, ofwel het maken van röntgen opnamen. Met deze NDO techniek verwachten wij een zeer breed scala aan inspectieresultaten boven water te kunnen krijgen die tot op heden niet tot de mogelijkheden behoren. Begin 2013 zijn enkele duikers opgeleid tot 'radiografisch onderzoek niveau 2' en tot 'stralingsdeskundige niveau 3'. 

De verwachting is dat wij deze techniek medio 2016 operationeel hebben. Uw specialistische onderzoeksvraag voor röntgen opnamen kunt u vanaf nu al met ons bespreken. 

Waar u aan kunt denken? Onbereikbare/ingekapselde constructie-onderdelen, explosieven, vrijhangende (zware) kabels en leidingen, taatspennen, archeologische vondsten, (zee)dieren in dierentuinen, scheepsschroeven, beton(wapening), lasonderzoek, (flexibele) risers, etc. Laat uw (onderzoeks)fantasie de vrije loop en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke vraagstuk te bespreken.

Download de brochure (PDF)